Anahata Happiness Retreat

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Anahata Happiness Retreat

Retreat de Fericire timp de 8 zile în Iordania!

15 Octombrie – 22 Octombrie 2023

 

De multe ori sunt întrebată ce anume găsesc atât de interesant în Iordania încât mă întorc și reîntorc acolo, ori de câte ori am ocazia? Le zâmbesc și mărturisesc în șoaptă că Iordania are un parfum suav capabil să seducă chiar și cea mai dificilă persoană. Iordania poate fi doar experimentată, degustată într-o porție savuroasă și generoasă de 8 zile și chiar și așa, va părea a fi prea puțin pentru ceea ce are de oferit călătorilor săi!

Prin prisma a tot ceea ce Iordania mi-a oferit la nivel de trăire, simțire, creștere spirituală, maturizare, am ales-o pe ea…aceasta oază de pace a întregului Orient Mijlociu, să fie scena pe care se va juca un retreat de …Bine,  al cărui scop este să conducă, pas cu pas, către a re-învăța ce înseamnă să fii FERICIT! 

Anahata Happiness Retreat este menit a fi o retragere înspre profunzimile Iordaniei, deschizând porțile către profunzimile universului nostru interior, acolo unde suntem cu adevărat Fericiți! 8 zile de bine. 8 zile de redescoperire. 8 zile de aducere aminte a ce înseamnă să îți trăiești zilele în Fericire!

Itinerariu

Ziua 1: sosire în Amman, meet&assist aeroport, formalități vamale. Preluare grup, transfer către Marea Moartă. După amiază petrecută la malul Mării Moarte, în incinta unui spa resort iordanian. Relaxare, purificare, tratamente spa la nivel de trup menite să dea startul unei curățări interioare necesare. Cină și înnoptare în resort Marea Moartă.

Ziua 2: servire mic dejun, relaxare la malul Mării Moarte în prima parte a zilei. Relaxare, tratament cu apa și nămolul plin de proprietăți terapeutice ale Mării Moarte. Pe lângă faptul că este cel mai adânc lac al lumii, Marea Moartă este singurul SPA 100% natural al Terrei.  Grupul va fi preluat și condus în a doua parte a zilei în fermecătorul deșert al Orientului de Vest – Deșertul Wadi Rum, cunoscut și sub numele de The Valley of the Moon – Valea Lunii. Timp pentru acomodare și odihnă. Cină zerb tipic beduină, mâncare gătită în nisip, acompaniată de o mică petrecere beduină.  Acomodare în camp beduin, în corturi beduine clasice sau de lux. Înnoptare în deșert.

Ziua 3: servire mic dejun. Tihnă. Tăcere. Ascultare. Deșert. Interiorizare. Misticul deșert trandafiriu al Orientului ascunde taine…acel tip de taine ce pot fi auzite doar și doar cu urechile inimii, în acea stare de muțenie sufletească pe care o atingi atunci când ai curajul să te detașezi de agitația lumii moderne și să te scufunzi în sălbăticia naturii vii. Zi de liniște profundă, în care ne vom apropia la nivel de suflet, ne voi destănui, ne vom deschide, petală cu petală. Sesiuni ușoare de respirație conștientă, interiorizare prin meditație ghidată, slow down.  În a doua parte a zilei vom face o incursiune la apus de soare în deșert, explorându-i pântecul printr-o drumeție mută. Plimbare cu cămilele în caravană, înainte de lăsarea întunericului.  Reîntoarcere în camp, relaxare și cină tipic beduină.  Înnoptare în camp.

Ziua 4:  servire mic dejun. Zi petrecută în deșert , dedicată de data aceasta renașterii interioare. Scufundare în frumusețea pasională a deșertului într-un jeep safari efervescent de peste 4 ore! Sand board printre dunele de nisip, natural make up, simfonie de culori, imagini, sunete și bătăi de inimă. Plimbări opționale cu balonul cu aer cald deasupra deșertului sau sesiuni private de Horse Riding Therapy în deșert! Revenire în camp pentru cina și cerc de povești. Miezul nopții îl vom petrece de data această în întunericimea deșertică: Stargazing (vânătoarea de stele) la miezul nopții, unul dintre deliciile și surprizele deosebite Anahata Travel. O ultimă noapte petrecută în deșert. Înnoptare în camp.

Ziua 5: servire mic dejun și vizită sit arheologic Petra. Vom petrece o zi plină, în care vom parcurge cel puțin 10-12 kilometri explorând Petra, a 7-a minune a Lumii Moderne, un oraș Trandafiriu, săpat în gresii roșii, de o frumusețe marcantă. O călătorie meditativă și contemplativă în această minune a lumii. Activare la nivel de trup, minte și spirit în vibrația acestui loc binecuvântat al lumii.  După vizita sitului arheologic Petra,  ne vom îndrepta către Aqaba, orașul port al Iordaniei. Timp liber pentru odihnă și relaxare la malul Mării Roșii. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 6: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Roșii în Aqaba, singurul oraș port iordanian al Mării Roșii, locul în care cel de-al doilea recif din lume ca și mărime poate fi admirat și explorat. Aqaba este unul dintre cele mai energetice locuri din Orient. Magia străduțelor pline de magazine de suveniruri, deliciile gastronomice, ospitalitatea și farmecul localnicilor fac din Aqaba un loc în care simți să revii din nou și din nou. Intrare opțională la beach club privat în Aqaba – beach party, karaoke party, volleyball pe plajă, yoga la malul mării, foc de tabără pe plajă, meditații, grounding techniques, high vibes. Revenire la naturalețea de a trăi viața din plin, cu bucurie, entuziasm, pasiune, puls! Revenire la Viață. Renaștere a Inimii. Cină, petrecere și înnoptare în Aqaba.

Ziua 7: servire mic dejun, zi  petrecută din nou la malul Mării Roșii. Croazieră opțională pe Marea Roșie cu durata între 2 și 4h, în funcție de opțiunea aleasă, cu sesiune de snorkeling pentru explorarea recifului de corali. Alternativ călătorii pot petrece ziua luând lecții de scuba diving, o experiență absolut fantastică! Re-conectare la acel Eu autentic, menit să traiască viața din plin, cu bucurie și recunoștință. Walking tour în Aqaba, povestim despre magia acestor locuri, gustăm din deliciile locale culinare și dacă ne este permis, pătrundem în incinta Moscheei Albe din Aqaba, un izvor de liniște și pace al acestui oraș. Servim o ultimă cină împreună, petrecere Goodbye Jordan,  înnoptare în Aqaba.

Ziua 8: transfer matinal către capitala Amman. Un drum de reîntoarcere către casă presărat cu insight-uri, impresii, îmbrățișări, decizii asumate de luat începând din acel moment. Un ultim drum făcut la nivel de grup, însă un drum ce va duce doar și doar către noi începuturi, noi orizonturi de explorat!  Retur către România.

TARIF 880 $ / persoană + bilete de avion

Servicii incluse:

 • Întâmpinare la aeroport, asistență obținere viză
 • Taxă viză acces Iordania (56$/pers) inclusă
 • Transferuri private microbuz 3* dotat A/C
 • 7 nopți cazare (hoteluri și camp-uri 3*+ și 4*, atent alese)
 • mic dejun inclus
 • Walking tour Aqaba
 • Călăuză de grup Alexandra Anahata, ce va fi în permanență alături de călători asigurând menținerea unei atmosfere calde, prietenoase. Grijă și atenție față de fiecare turist în parte, asistență suplimentară în cazul celor ce nu cunosc limba engleză și au nevoie de suport în a comunica local.
 • Asistență turistică permanentă oferită de ghizi turistici/beduini colaboratori locali.

Servicii neincluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Iordania & retur, pachet basic (fără bagaj de cală): tarif actual 160$ / persoană (tariful poate suferi majorări pe măsură ce data de călătorie se apropie)
 • Supliment cină: 60$ / persoană
 • Mesele de prânz
 • Tips-uri locale: 40$ / persoană (se achită local)
 • Asigurare medicală
 • Alte servicii nelistate
 • Excursii opționale: croazieră pe Marea Roșie 2-4h (35-55$/persoană), 1-2 days entrance beach club privat la malul Mării Roșii (de la 15$/pers/zi), Mega Deep Dive în deșert 4h,  plimbare cu cămila la răsărit de soare (de la 55$/persoană – în funcție de numărul de participanți), Hot Air Ballon în deșert (de la 90$/pers – în funcție de numărul de participanți),  vizita sit arheologic Petra (între 80 și 125$/persoană – în funcție de numărul de participanți).

Modalitate de plată:

30% avans la momentul semnării contractului.
Rest de plată cu până la 15 zile înainte de plecare.
Tariful poate suferi majorări de preț, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

Mențiuni suplimentare:

Circuitul va avea loc cu un grup de minim 10 persoane. În cazul în care grupul va însuma sub 10 participanți agenția își rezervă dreptul fie de a modifica data de călătorie, fie de a majora tariful de călătorie în cazul în care participanții agrează acest aspect în detrimentul schimbării datei de călătorie.

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design