Chemarea Sfantului Nectarie

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Privesc cerul azuriu si zambesc. Sunt constienta ca zambesc si asta imi face bine. Sunt constienta si de faptul ca acum stiu sa zambesc constient datorita acelor ‘maini’ invizibil de ceresti ce mi-au fost intinse de-a lungul timpului si care m-au indrumat pe unde sa o iau in aceasta cale lunga si plina de surprize, numita Viata.

Una dintre aceste ‘ajutoare’ nevazute a fost prezenta Sfantului Nectarie despre a carui existenta, oricat de surprinzator ar parea, nu stiam in urma cu 7 luni. Am fost dintotdeauna un suflet in care flacara credintei arde puternic, insa cu aspectele religioase prea putin am rezonat.

A venit insa si ziua in care o adiere blanda, necunoscuta, m-a invaluit intr-o mireasa pe cat de oculta, pe atat de sustinatoare. Intr-o zi obisnuita de toamna, printre oferte de facut si telefoane de dat, am primit un email din partea unei asociatii umanitare, prin care solicitau ajutor sub forma de donatie. Pana aici, nimic iesit din comun. Ceea ce mi-a atras atentia insa, a fost numele asociatiei: Sfantul Nectarie.

Este si acum VIE acea senzatie pe care am simtit-o la nivelul fiecarei celule din mine….Nectarie a rasunat in interiorul meu. Nectarie a fost un VUIET, CHEMARE si SUFLARE.

Am privit indelung acest nume…Nectarie…si l-am intonat soptit: Nectarie, Nectarie….Nectarie….ceva, cumva, imi suna atat de aproape, atat de familiar incat as fi putut spune ca simt pe varful limbii acea familiaritate.

Pentru o scurta vreme am pus aceasta ‘intamplare’ pe hold, nestiind cum sa ma pozitionez fata de ea. In mai putin de trei saptamani insa, numele Nectarie venea catre mine din ce in ce mai pregnant: de la a auzi numele Sfantului Nectarie la radio, pana la a primi in dar o icoana cu Sfantul Nectarie. Apogeul a fost atins peste alte trei saptamani, cand in cinematografele din Romania se anunta cu fast lansarea filmului ‘The Man of God – Viata Sfantului Nectarie’, iar panourile publicitare din Bucuresti erau marcate de numele NECTARIE oriunde te-ai fi uitat.

In mai putin de o luna ma aflam in Grecia deja, facand tot ce imi sta in putinta sa ajung ‘acasa’ la acest Sfant Parinte, in insula Eghina. Si am ajuns…

Imi este si acum greu sa povestesc despre ‘Intalnire’…cumva, ceea ce s-a petrecut in mine si cu mine in acele ore de stat pe insula Eghina, in inima Manastirii intemeiate de Sfantul Parinte, este imposibil de catalogat sau incadrat in ceva cunoscut.

De multe ori m-am straduit sa gasesc cuvintele potrivite pentru a explica starea, trairea resimtita. De tot atatea ori am esuat lamentabil.

As putea spune ca am fost pe Pamant , dar numai in trup. As putea spune ca am fost in Cer, dar numai in Spirit. As putea spune ca am patruns intr-un …loc…in care termenii spatiu si timp erau de neconceput. As putea spune ca habar nu am cat am stat in acea stare, cum am fost perceputa de cei din jur sau daca a fost ceva sesizabil din exterior. As putea spune multe, insa absolut nimic nu s-ar ridica la inaltimea a ceea ce s-a petrecut in mine, in Universul meu interior.

Am fost intrebata daca in acea stare l-am ‘Intalnit’ pe Sfantul Nectarie. Raspunsul meu este DA si NU, in egala masura. Poate ca mintii mele i-ar fi fost mai confortabil sa perceapa o prezenta, sa creada ca s-a intalnit cel putin cu energia sa. Dar, pentru mine, lucrurile s-au petrecut altfel. Pentru mine, darul ‘intalnirii’ a constat in a atinge , chiar si pentru cateva fractiuni de clipa, starea de NON-STARE sau mai bine spus, starea de A FI.

Acea stare in care incetezi sa te identifici cu vreun rol, cu vreo masca, cu o traire, cu un gand, cu viitor sau trecut. Acea stare in care tot ce faci este sa Respiri in timp ce simti de jur imprejur si in tine insuti ca esti sustinut, alintat, mangaiat….IUBIT! Acea stare in care TU esti TOTUL, in timp ce TU esti NIMICUL…

Categoric DA, Sfantul Nectarie a fost partas la aceasta traire. Categoric m-a tinut de mana si mi-a zambit suav. Categoric el a fost cel ce m-a sustinut in timp ce, la revenirea din aceasta ‘calatorie interioara’,  cu dificultate mi-am recapatat echilibrul in corp si am reusit sa ma ridic de pe bancuta pe care stateam.

Am revenit acasa intr-o stare de plutire , ce a tinut de cald inimii si continua sa o faca. Am inteles limpede ca misiunea mea, incepand de acum, este de a calauzi Sufletele ce sunt pregatite sa se vindece, catre a se intalni cu Sfantul Nectarie.

Am inteles limpede ca am fost chemata acolo, ca mi s-a vorbit desi prea putin am auzit, ca am fost invatata ce am de facut desi prea putin constientizez asta, ca am fost miruita desi ma credeam nedemna de asta. Dar iata ca …noi toti suntem mai demni de Iubire decat ar indrazni mintea noastra sa accepte si sa integreze vreodata!

******************************************************************************

Sfantul Nectarie este Tamaduitor. Vindecator de cancer. Taumaturgul ce propovaduieste smerenia, pocainta si Iubirea!

El este Sfantul in dreptul caruia tumoare, cancer, infertilitate, boala incurabila, sunt doar ‘cuvinte’.

El este cel ce este Prezent si insufla puterea credintei in Vindecare. El este cel ce te va lua de mana si iti va indrepta atentia inspre tine, in tine, inauntrul tau…

El este cel prin care ti se va spune: CERE , CERE CU ADEVARAT SI TI VA DA!

Pe 30 aprilie pornesc la drum calauzind Suflete in dorinta de Vindecare, exact asa cum am fost ‘indrumata’ sa o fac.

Stiu prea bine ca citesti aceste randuri si ma auzi. Tu stii si simti ca despre tine este vorba si ca te chem, exact asa cum si eu am fost chemata. Cat TIMP mai ai, cu adevarat, la dispozitie? Te chem si o fac ACUM, cat inca mai avem Timp! Asculta soaptele chemarii mele…

O inima deschisa te asteapta!

Vindecarea este la un pas distanta…

SoulHealing – Calatorie pelerinaj in Grecia

SoulHealing

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design