Despre mine

 

 Dragă suflet călător, 

fii binevenit!

Sunt Cristina Alexandra, adesea strigată Anahata, și mă bucur să te simt aici. Probabil te întrebi de ce ți-am spus “călător”. Oare nu suntem cu toții niște călători în această viață, niște ființe care caută neîncetat răspunsuri, care se află într-o continuă transformare, într-o continuă călătorie spre… sine?

Una dintre cele mai importante invitații pe care le fac în cadrul retreaturilor spirituale pe care le organizez este aceea de a călători cu inima deschisă.

În cultura holistică, în centrul trupului nostru se afla Anahata, chakra inimii, locul în care Cerul și Pământul ni se contopesc. Anahata este cuvânt sanskrit ce semnifică indestructibilitate, drum nebătătorit, de nelovit. În egală măsură Anahata a fost asociată cu Inima căci, în ciuda fragilității sale, Inima noastră deține acea forță capabilă să mute munții din loc, să despartă mările, să transmute totul în calea ei…în numele Iubirii!

Localizată în zona pieptului, chakra Anahata este asociată cu iubirea, compasiunea și armonia. În cadrul călătoriile noastre, vei fi în permanență ghidat și încurajat să-ți deschizi chakra inimii și să te conectezi la unica energie după care tânjești dintotdeauna: energia Iubirii!

Această călătorie interioară pe care o vei face în timp ce călătorești în exterior, te va ajuta să devii mai conștient de puterea de necuprins a propriei inimi și să te bucuri de frumusețea și bucuria ce se revarsă în toate domeniile vieții tale, odată ce te deschizi larg darurilor Vieții.

Revino în a fi în inimă, întoarce-te la sinele tău autentic

Te invit suflet călător într-o călătorie de coborâre din minte în inimă, o călătorie de descoperire interioară, în care te voi călăuzi să îți auzi glasul interior și să îți atingi liniștea și pacea interioară prin intermediul călătoriei, meditației și contemplării.

Fie că ești în căutarea unei experiențe spirituale profunde sau dorești să te bucuri de o vacanță liniștită și relaxantă într-un cadru spiritual, retreaturile Anahata sunt cuibul pregătit cu atenție, grijă și iubire pentru a te ajuta să te conectezi cu pământul, Universul, Inima ta și propria esență …

Sunt aici și te aștept, suflet călător…

Aștept să ne (re)întâlnim!

Valorile mele

Deschidere

Pentru a putea aduce acel zâmbet interior de care avem cu toții nevoie, orice călătorie se face cu inima și mintea deschisă.

Energie pozitivă

Călătoriile Anahata vor veni mereu la pachet cu un vibe înalt, lumină și căldură.

Atenție

către nevoile călătorului, către experiențele sale personale și necesitățile sale spirituale.

Profesionalism

Un bun îndrumător continuă să se dezvolte și să învețe, până în ultima clipă a vieții sale. De aceea mă asigur că înainte de a-ți oferi ție cea mai bună călăuzire, eu capăt vindecarea, evoluția și binele interior. Experimentez eu înainte de a te ține pe tine de mână, aceasta este definiția profesionalismului meu.

Cine sunt eu

 Numele meu este Cristina Alexandra și misiunea mea este să îți arăt că Viața este frumoasă și ai tot dreptul să o trăiești la maximum, cu zâmbetul pe buze from dust till dawn! Sunt aici pentru a-ți arăta magia stării de Bucurie în timp ce călătorești și te răsfeți profitând de deliciile vieții.

Am învățat cum să combin, în stilul meu unic și autentic,  pasiunea pentru turism și învățăturile spirituale și holistice ce mi-au parfumat calea vieții și mi-au arătat, pas cu pas,  drumul către orizonturi noi, la care prea puțin speram să ajung vreodată.

Din iubire pentru natură și geografie, am studiat geografia turismului și am dobândit cunoștințele și abilitățile necesare în turism în urma studiilor de masterat în resurse și activități turistice, fiind astăzi bucuroasă să dețin brevetul de turism în management turistic.

Această dorință de a explora lumea și de a călători în locuri pline de magie s-a împletit cu dorința de a explora lumea interioară și de a mă cunoaște mai bine pe mine însămi. În 2019 călătoria spre a-mi descoperi forma, parfumul, culoarea, vocea universului meu interior a început ca o avalanșă și de atunci drumul m-a purtat pe căi surprinzătoare. Pe acest drum am cunoscut oameni mesager, terapeuți, preoți, facilitatori, îndrumători, maeștri, autori, poeți, pictori și implicit escroci ce și-au îndeplit rolul de jaloane care să mă ajute în a învăța, căpăta experiența și (re)descoperi cine sunt, de ce am venit și încotro dorește sufletul meu să ne îndreptăm.

Ceea ce am ajuns să propovăduiesc în călătoriei mele este exact lecția pe care eu însămi am învățat-o în propriul carusel al vieții: Iubirea este singurul lucru ce contează cu adevărat, singurul lucru după care tânjim de fapt, singura noastră destinație finală dorită.

Călăuzesc suflete călătoare prin lume, ghidându-le să se deschidă lumii, universului și …Iubirii!

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design