SoulHealing

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Soul Healing

Călătorie Pelerinaj Grecia

Sfântul Tămăduitor Nectarie – Sfântul Efrem – Sfântul Cuvios Patapie
20 Mai – 24 Mai 2023

Uneori te doare…fara sa intelegi ce anume te doare. Uneori, prea putin percepi ca cee ace striga dupa ajutor este doar si doar Sufletul tau. Cel care are nevoi, cel care are dorinte si aspiratii, cel care iti este coechipier si are drept misiune sa te ghideze pe acel drum al vietii tale in care esti , cu adevarat, Bine.
Soul Healing este o calatorie pelerinaj pe taramuri elene , a carei intentie este cea de vindecare la nivel de suflet, atat cat este cu ingaduinta fiecaruia.
Cu smerenie si in credinta vizitam locurile in care Sfinti Parinti au trait, au predicat, au plantat semintele Credintei Supreme si au lasat in urma trupuri frumos mirositoare, moaste ce vindeca trupul, mintea si sufletul!
In aceasta calatorie aducem profunzimea chemarii vindecarii interioare cu ajutorul promotorului spiritual DuGlas Papanicu, al carui program de soul healing si re-conectare cu Divinul din noi insine va fi touch-ul de care fiecare are nevoie pentru a se deschide larg Vindecarii!

Itinerariu

Ziua 1 – sosire Atena, preluare grup. Walking tour Atena, vizita optionala Acropole. Check in hotel ¾* Atena. Innoptam in Atena.

Ziua 2 – servire mic dejun si plecare catre portul Piraeus de unde luam ferryboat catre insula Eghina, insula in care Sfantul Nectarie Tamaduitorul a inaltat o manastire de Maici, a predicat si si-a trait ultima parte a vietii. Vizita Bisericii si a criptei Sfintului Nectarie unde se afla moastele Sfantului. Vom povesti despre viata Sfantului Nectarie, ne vom conecta la amploarea energetica a locului, vom invata tehnici noi de rugaciune. Explorare insula Eghina, timp liber in Eghina pentru servire masa de pranz, shopping. Revenire in Atena, transfer hotel. Innoptare in Atena.

Ziua 3 – servire mic dejun si plecare catre Manastirea Sfantului Efrem cel Nou Facator de Minuni din Nea Makri. Vizita Manastire si moastele Sfantului Efrem. Vom relata povestea cutremuratoare a Sfantului Efrem si ne vom conecta la energia sa. La orele amiezii transfer catre Manastirea Egiptenilor din Loutraki,unde se afla trupul frumos mirositor al Sfantului Patapie Facator de Minuni si a Sfintei Maici Ipomonie – Sfanta Rabdarii. Aceste locuri sunt de o frumusete de necuprins in cuvinte. Aceste locuri prea putin pot descrie prin fotografii ceea ce au de oferit. Aici vom vorbi despre Sfantul Patapie si extraordinarul periplu prin care trupul neinsufletit al Sfantului a ajuns inapoi la Manastire, dupa secole intregi in care a fost ascuns. Dupa amiaza revenire in Atena. Innoptare in Atena.

Ziua 4 – servire mic dejun. Aceasta zi este dedicate relaxarii totale, integrarii a ceea ce a fost adunat la nivel de suflet din locurile sfinte extraordinare vizitate. Fie veti aloca ziua relaxarii pe plaja din Atena si plimbarii prin centrul Atenei, fie veti putea opta pentru o excursie optionala in insula Evia (durata excursie 9-10h dus intors + vizite) pentru vizita vv unde se afla moastele Sfantului Ioan Rusul si a manastirii Sfantul David. Revenire seara tarziu inapoi in Atena, innoptare in Atena.

Ziua 5 – servire mic dejun. Walking tour in zona centrala a Atenei, vizita Cateuuhhhidrala Mitropolitana din Atena , unde se afla icoane de o insemnatate spirituala deosebita, precum si moastele Sfintei Filofteia. Dupa amiaza transfer catre aeroport. Zbor retur catre Romania.

TARIF €550 / PERSOANA

Servicii incluse:

 • bilet de avion dus intors Bucuresti – Atena, 1 bagaj de mana 10kg/pers inclus
 • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel/pensiune 3* Atena
 • transferuri locale (excluzant bilet ferry catre Egina)
 • vizita Manastirea Sf.Nectarie, Manastirea Sfantul Efrem, Manastirea Egiptenilor – Sfantul Patapie si Sfanta Ipomonie
 • calauza de grup Cristina Alexandra Anahata (abordare turistica si holistica)
 • ghid promotor spiritual DuGlas Papanicu (soul healing, re-connectare Divina)

Bonus:

 • mici surprinze si daruri Anahata
 • 1 heart suvenir Rebirth Anahata
 • 1 sedinta 1on1 cu promotorul spiritual
 • tehnici,meditatii, practici pe care le veti puteti aplica in viata de zi cu zi pentru imbunatatirea starii de bine

Servicii neincluse:

– mesele de pranz si cina
– bilet ferryboat dus intors Egina (aprox 50Euro/persoana dus intors – se achita local)
– alte transferuri in afara celor ce tin de programul calatoriei
– taxa de acces Acropole si alte obiective turistice din Atena
– asigurare medicala
– alte servicii nelistate
– Excursie optionala insula Evia – pret in functie de numarul de participanti (de la 80euro/persoana)

Modalitate plata:

40% avans la momentul semnarii contractului
Rest de plata cu pana la 10 zile inainte de plecare
*Tariful se poate majora pe masura ce data de calatorie se apropie. Programul poate suferi modificari.

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L. AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design