Iordania & Egipt

 

Revelion în deșertul Wadi Rum Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

Revelion la malul Mării Roșii Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

Un Revelion în vibrații înalte! Revelion la malul Mării Roșii cu activități inedite, snorkeling în ziua de Revelion, petrecere în ritmuri orientale, mâncăruri locale delicioase și multă , multă distracție! Un Revelion memorabil! 

Seal Of Moses – Iordania & Egipt

13 Noiembrie – 20 Noiembrie 2023

O calatorie initiatica in care reconstituim drumul Exodului – drumul sacru pe care Moise
l-a parcurs alaturi de cei alesi upside down, de la Apusul vietii sale inspre Rasarit,
dinspre locul unde I s-a aratat Taramul Fagaduintei catre locul in care a Auzit Glasul
pentru intaia oara si a primit cele 10 Porunci.

Ce spun călătorii Anahata

Luana Lavinia

Mă bucur că am fost printre primii care au avut ocazia să afle despre acest proiect. Vă recomand cu toată încrederea să apelați la serviciile Cristinei, fie că vorbim de pachete sau retreaturi.

Pentru că în momentul în care mergeți la un astfel de eveniment sau într-o călătorie inițiatică, aveți nevoie – și asta v-o spun în calitate de terapeut – de un om care să poată să gestioneze un grup, să poată să fie atent la energia care se formează și la evoluția fiecăruia în zilele pe care le parcurgeți împreună.

Este o mare responsabilitate și doar un om care lucrează mult cu el poate să facă asta… Ce pot să spun este că avem nevoie de Anahata, mai ales în perioada asta.

Îți mulțumim pentru toată dăruirea și implicarea și profesionalismul cu care faci lucrurile, așa încât și noi și familiile noastre să trăim în armonie.

Ion Popescu

Pentru mine, Anahata înseamnă prietenie, înseamnă iubire, înseamnă a călători cu inima deschisă. Asta este ceea ce am descoperit la călătoriile Anahata, care sunt despre relații, despre prietenie, despre conceptul de inimă deschisă.

Nu știam, nu auzisem de el până atunci, însă am rezonat foarte tare cu el. Este foarte important ca atunci când mergi într-o călătorie să fii cu inima deschisă și să fii primitor și iubitor de frumos și de tot ceea ce descoperi.

Mă bucur că am descoperit-o pe Anahata și abia aștept să ne reîntâlnim la o nouă călătorie împreună.

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design