Jordan Delight

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

      Jordan Delight – follow up Jordan Essence

 

21 – 25 Iunie 2023

 

Jordan Delight este menit a fi continuarea circuitului Jordan Essence. Adăugăm încă 4 zile în partea de sud a Iordaniei, descoperind misticul deșert Wadi Rum, explorând tainele vieții beduinilor, iar apoi domolind focul arzător al deșertului cu apele limpezi și calde ale Mării Roșii. Plajă, relaxare, baie de soare, snorkeling și scufundări în Marea Roșie, croazieră pe mare, beach party și wild nights în Aqaba, cel mai vibrant oraș port iordanian!

Itinerariu

 

Ziua 1: servire mic dejun și vizită sit arheologic Petra. Vom petrece o zi plină, în care vom parcurge cel puțin 10-12 kilometri explorând Petra, a 7-a minune a Lumii Moderne, un oraș Trandafiriu, săpat în gresii roșii, de o frumusețe marcantă. Pentru cei ce aleg să își prelungească circuitul Jordan Essence, după vizita sitului arheologic Petra,  grupul va fi preluat și condus în fermecătorul deșert al Orientului de Vest – Deșertul Wadi Rum, cunoscut și sub numele de The Valley of the Moon – Valea Lunii. Cină zerb tipic beduină – mâncare gătită în nisip, petrecere beduină și surpriza serii: Stargazing (vânătoarea de stele) la miezul nopții, unul dintre deliciile și suprizele deosebite Anahata Travel.  Acomodare în camp beduin, în corturi beduine clasic sau de lux.

Ziua 2: plimbare matinală cu cămila în caravană (opțional) la răsăritul soarelui. Revenire în camp, servire mic dejun și pornire în explorarea deșertului Wadi Rum, într-un opțional wild jeep safari, cu o durată cuprinsă între 2 și 4 ore, în funcție de opțiunile grupului. Descoperim zone de o frumusețe copleșitoare ale deșertului, ne dăm cu placa pe dunele de nisip, ne împământăm și ne conectăm cu ferocitatea înflăcărată a deșertului. După amiaza, transfer către Aqaba și timp liber pentru explorare, shopping sau relaxare la malul mării. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 3: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Roșii în Aqaba, singurul oraș port iordanian al Mării Roșii, locul în care cel de-al doilea recif din lume ca și mărime poate fi admirat și explorat. Aqaba este unul dintre cele mai energetice locuri din Orient. Magia străduțelor pline de magazine de suveniruri, deliciile gastronomice, ospitalitatea și farmecul localnicilor fac din Aqaba un loc în care simți să revii din nou și din nou. Intrare opțională la beach club privat în Aqaba cu beach party, karaoke party, volleyball pe plajă, yoga la malul mării, foc de tabără splendid pe plajă, meditații, grounding techniques, high vibes. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 4: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Roșii. Croazieră opțională pe Marea Roșie cu durata între 2 și 4h, în funcție de opțiunea aleasă. Scufundări și snorkeling, explorarea recifului de corali. Intrare opțională la beach club privat în Aqaba. Alternativ călătorii pot petrece o zi cu totul și cu totul specială într-un centru de wellness, unde pot opta pentru servicii de masaj și relaxare. Cină, petrecere Goodbye Jordan și înnoptare în Aqaba.

Ziua 5: preluare grup, transfer Amman și retur în România.

 

TARIF:  390 $ / Persoană

Servicii incluse:

 • Transferuri private microbuz 3* dotat A/C
 • 4 nopți cazare hotel 4*
 • mic dejun
 • Walking tour Aqaba – orașul port al Iordaniei, walking tour – bazar, souk, moschee, ruinele cetății Ayla, citadela, parcul central
 • Însoțitor permanent de grup – călăuză de grup Alexandra Anahata – program turistic prezentare Iordania, sesiuni de relaxare, breathing techniques, grounding , Earths elements Re-connect direct pe plajă, menite să aducă o stare generală de bine, relaxare, zâmbet interior.
 • Asistență turistică permanentă și Ghizi turistici locali/beduini locali

Servicii neincluse:

-mesele de prânz și cină (supliment cină 50$/persoană)

-Tips-uri locale (20$/persoană)

-asigurare medicală

-alte servicii nelistate

Excursii opționale

– croazieră 4h pe Marea Roșie cu prânz inclus (55$/persoană) sau croazieră 2h cu prânz inclus (33$/persoană), 1-2 days entrance beach club privat Aqaba (19$/pers/zi), Mega Deep Dive in Desert cu jeep safari 4h, vânătoare de stele la miezul nopții, înnoptare, cină și petrecere beduină, mic dejun în deșert (de la 60$/persoană – în funcție de numărul de participanți).

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnării contractului. Rest de plată cu până la 10 zile înainte de plecare. *Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.

AUT. J15/662/2020; C.U.I. –RO42765718

Licență de turism nr. 2302/04.09.2020

Telefon: 0737313183

Email: anahataalmitravel@gmail.com

Website: www.rebirthanahata.com

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design