Esența Iordaniei * circuit Iordania

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Esența Iordaniei

Călătorie circuit 8 zile, Iordania

28 Septembrie – 5 Octombrie 2023

De multe ori sunt întrebată ce anume găsesc atât de interesant în Iordania încât mă întorc și reîntorc acolo, ori de câte ori am ocazia? Le zâmbesc și mărturisesc în șoaptă că Iordania are un parfum suav capabil să seducă chiar și cea mai dificilă persoană. Iordania poate fi doar experimentată, degustată într-o porție savuroasă și generoasă de 8 zile și chiar și așa, va părea a fi prea puțin pentru ceea ce are de oferit călătorilor săi!

Jordan Essence este o călătorie circuit de 8 zile, ce cuprinde laolaltă absolut tot ceea ce este mai prețios în această țară denumită oaza de pace a Orientului Mijlociu. Chintesența Iordaniei experimentată în stilul unic Anahata Travel, cu o abordare turistică și holistică în egală măsură, condimentată cu bucurie, voioșie, atenție la nevoile călătorilor, zâmbete senine, inimi deschise și un cadru perfect pentru a lega acele prietenii pe viață, de care avem cu toții nevoie! O călătorie menită să …schimbe vieți!

Itinerariu

Ziua 1: sosire în Amman, meet&assist aeroport, formalități vamale. Preluare grup, explorare Amman, vizită orașul antic roman Jerash – cel mai bine conservat oraș roman al lumii.  Cină și înnoptare în Amman.

Ziua 2: servire mic dejun, transfer către Bethany – locul sacru și sfânt de botez al Mântuitorului Iisus Hristos. Mergem apoi către Madaba – orașul Mozaicurilor, unde vizităm Biserica Sfântul Gheorghe ce găzduiește cea mai veche și impresionantă hartă a Țărilor Șfinte din lume, confecționată integral din milioane de piese de mozaic. Vizităm și Muntele Nebo , acolo unde Moise și-a petrecut ultima parte a vieții și de unde i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Nebo este un loc energetic de o mare importanță. Cină și înnoptare la Marea Moartă.

Ziua 3: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Moarte. Relaxare, tratament cu apa și nămolul plin de proprietăți terapeutice ale Mării Moarte. Pe lângă faptul că este cel mai adânc lac al lumii, Marea Moartă este singurul SPA 100% natural al Terrei. Excursie opțională disponibilă în canionul Wadi al Mujib pentru o experiență plină de adrenalină! După amiază transfer către Petra. Cină și înnoptare în Petra.

Ziua 4:  servire mic dejun și vizită sit arheologic Petra. Vom petrece o zi plină, în care vom parcurge cel puțin 10-12 kilometri explorând Petra, a 7-a minune a Lumii Moderne, un oraș Trandafiriu, săpat în gresii roșii, de o frumusețe marcantă. După vizita sitului arheologic Petra,  grupul va fi preluat și condus în fermecătorul deșert al Orientului de Vest – Deșertul Wadi Rum, cunoscut și sub numele de The Valley of the Moon – Valea Lunii. Cină zerb tipic beduină – mâncare gătită în nisip, petrecere beduină și surpriza serii: Stargazing (vânătoarea de stele) la miezul nopții, unul dintre deliciile și suprizele deosebite Anahata Travel.  Acomodare în camp beduin, în corturi beduine clasic sau de lux.

Ziua 5: plimbare matinală cu cămila în caravană (opțional) la răsăritul soarelui. Revenire în camp, servire mic dejun și pornire în explorarea deșertului Wadi Rum, într-un opțional wild jeep safari, cu o durată cuprinsă între 2 și 4 ore, în funcție de opțiunile grupului. Descoperim zone de o frumusețe copleșitoare ale deșertului, ne dăm cu placa pe dunele de nisip, ne împământăm și ne conectăm cu ferocitatea înflăcărată a deșertului. După amiaza, transfer către Aqaba și timp liber pentru explorare, shopping sau relaxare la malul mării. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 6: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Roșii în Aqaba, singurul oraș port iordanian al Mării Roșii, locul în care cel de-al doilea recif din lume ca și mărime poate fi admirat și explorat. Aqaba este unul dintre cele mai energetice locuri din Orient. Magia străduțelor pline de magazine de suveniruri, deliciile gastronomice, ospitalitatea și farmecul localnicilor fac din Aqaba un loc în care simți să revii din nou și din nou. Intrare opțională la beach club privat în Aqaba – beach party, karaoke party, volleyball pe plajă, yoga la malul mării, foc de tabără pe plajă, meditații, grounding techniques, high vibes. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 7: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Roșii. Croazieră opțională pe Marea Roșie cu durata între 2 și 4h, în funcție de opțiunea aleasă, cu sesiune de snorkeling pentru explorarea recifului de corali. Alternativ călătorii pot petrece ziua luând lecții de scuba diving, o experiență absolut fantastică! Cină, petrecere Goodbye Jordan și înnoptare în Aqaba.

Ziua 8: transfer către capitala Amman, retur către România.

 

TARIF 1040$ / Persoană + bilete de avion

Servicii incluse:

 • Întâmpinare la aeroport, asistență obținere viză
 • Taxă viză acces Iordania (56$/pers) inclusă
 • Transferuri private microbuz 3* dotat A/C
 • 7 nopți cazare (hoteluri 3*+ și 4*, atent alese)
 • mic dejun inclus
 • mic dejun + cină în camp-ul din deșert (1 cină inclusă)
 • Walking tours Amman, Aqaba, Petra
 • Vizită obiective turistice (pachetul de intrări turistice se va achiziționa local)
 • Călăuză de grup Alexandra Anahata, ce va fi în permanență alături de călători asigurând menținerea unei atmosfere calde, prietenoase. Grijă și atenție față de fiecare turist în parte, asistență suplimentară în cazul celor ce nu cunosc limba engleză și au nevoie de suport în a comunica local.
 • Asistență turistică permanentă oferită de ghizi turistici/beduini colaboratori locali.

BONUS – supriza ANAHATA : Mega Deep Dive în deșert – incursiune cu jeep-urile în deșert timp de4h la apus de soare, beduin tea&zen timeout la apus de soare + vânătoare de stele la miezul nopții în inima deșertul  +  petrecere beduină și cină Zerb beduină (gătită la nisip).

BONUS – supriza ANAHATA : delicii gastronomice Aqaba – o plimbare specială organizată de călăuza Alexandra Anahata în care explorăm orașelul port și degustăm din deliciile locale – fructe, produse lactate, combinații gastronomice, deserturi locale, tipuri de ceai local. O ieșire la ceas de seară unică, memorabilă, plină de savoare!

Servicii neincluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Iordania & retur, pachet basic (fără bagaj de cală): tarif de la 120$/persoană (tariful se majorează pe măsură ce data de călătorie se apropie)
 • Supliment cină: 55$ / persoană (opțional)
 • Mesele de prânz
 • Tips-uri locale: 40$ / persoană (se achită local)
 • Pachet intrări obiective turistice vizitate: 120$ / persoană (se achită local)
 • Asigurare medicală
 • Alte servicii nelistate
 • Excursii opționale extra: croazieră pe Marea Roșie 2-4h cu sesiune de snorkeling și prânz inclus (55$/persoană), 1-2 days entrance beach club privat la malul Mării Roșii (18$/pers/zi), plimbare cu cămila la răsărit de soare (de la 12$/persoană – în funcție de numărul de participanți), incursiune plină de adrenalină în canionul Wadi al Mujib (55$/persoană – dedicat persoanelor peste 18 ani, care știu să înoate, cu o stare bună de sănătate. Intrarea în canion va fi permisă doar dacă vremea va permite), zbor cu balonul cu aer cald în deșert (de la 80$/persoană – în funcție de numărul de participanți).

Modalitate de plată:

30% avans la momentul semnării contractului.
Rest de plată cu până la 10 zile înainte de plecare.
Tariful poate suferi majorări de preț, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

Mențiuni suplimentare:

Circuitul va avea loc cu un grup de minim 10 persoane. În cazul în care grupul va însuma sub 10 participanți agenția își rezervă dreptul fie de a modifica data de călătorie, fie de a majora tariful de călătorie în cazul în care participanții agrează acest aspect în detrimentul schimbării datei de călătorie.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design