Jordan Delight

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

JORDAN ESSENCE

 

Călătorie circuit Iordania
18 iunie – 22 iunie  2023

 

Jordan Essence – mini circuit de 4 zile, în care cuprindem la un loc ceea ce este mai de preț și mai frumos în partea de nord a Iordaniei. Pornind de la sublima Petra, până la Marea Moartă, de la Jerash – cel mai bine conservat oraș roman al lumii, la Bethany – locul sfânt de botez al Mântuitorului Iisus Hristos, Iordania nu încetează să fascineze și să dăruiască daruri nevăzute călătorilor ce vin cu inima deschisă! Pornim într-o călătorie menită să deschidă inimi…

Itinerariu

 

Ziua 1: sosire în Amman, meet&assist aeroport, formalități vamale. Preluare grup, explorare Amman, vizită orașul antic roman Jerash – cel mai bine conservat oraș roman al lumii.  Cină și înnoptare în Amman.

Ziua 2: servire mic dejun, transfer către Bethany – locul sacru și sfânt de botez al Mântuitorului Iisus Hristos. Mergem apoi către Madaba – orașul Mozaicurilor, unde vizităm Biserica Sfântul Gheorghe ce găzduiește cea mai veche și impresionantă hartă a Țărilor Șfinte din lume, confecționată integral din milioane de piese de mozaic. Vizităm și Muntele Nebo , acolo unde Moise și-a petrecut ultima parte a vieții și de unde i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Nebo este un loc energetic de o mare importanță. Cină și înnoptare la Marea Moartă.

Ziua 3: servire mic dejun, zi liberă la malul Mării Moarte. Relaxare, tratament cu apa și nămolul plin de proprietăți terapeutice ale Mării Moarte. Pe lângă faptul că este cel mai adânc lac al lumii, Marea Moartă este singurul SPA 100% natural al Terrei. Excursie opțională disponibilă în canionul Wadi al Mujib pentru o experiență plină de adrenalină! După amiază transfer către Petra. Cină și înnoptare în Petra.

Ziua 4 (Solstițiul de vară): servire mic dejun și vizită sit arheologic Petra. Vom petrece o zi plină, în care vom parcurge cel puțin 10-12 kilometri explorând Petra, a 7-a minune a Lumii Moderne, un oraș Trandafiriu, săpat în gresii roșii, de o frumusețe marcantă. După amiază transfer către Amman  sau prelungirea circuitului (detalii aici: https://rebirthanahata.com/jordan-delight/).  În cazul în care nu se dorește prelungirea circuitului, călătorii vor fi conduși în Amman. Cină și înnoptare Amman.

Ziua 5: servire mic dejun, preluare grup, transfer aeroport și retur în Romania.

 

TARIF:  670 $ / Persoană

Servicii incluse:

 • Bilet avion (cursă directă) dus întors București – Amman, pachet basic (fără bagaj de cală)
 • Taxe de aeroport incluse
 • Viză de acces Iordania inclus (56$/pers)
 • Transferuri private microbuz 3* dotat A/C
 • 4 nopți cazare hotel 4*
 • mic dejun
 • Însoțitor permanent de grup – călăuză de grup Alexandra Anahata – program turistic prezentare Iordania, sesiuni de relaxare, breathing techniques, grounding, Earths elements Re-connect, menite să aducă o stare generală de bine, relaxare, zâmbet interior.
 • Asistență turistică permanentă și ghizi turistici locali

Servicii neincluse:

-mesele de prânz și cină (supliment cină 50$/persoană) – opțional

-Tips-uri locale (35$/persoană) 

-Pachet intrări obiective turistice (135$/persoană) : Citadella Amman, sit arheologic Jerash, Madaba, Nebo, Bethany – locul de botez al Mântuitorului Iisus, sit arheologic Petra)

-asigurare medicală

-alte servicii nelistate

Excursii opționale

– Experiență plină de adrenalină – incursiune în canionul Wadi al Mujib (50$/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnării contractului. Rest de plată cu până la 10 zile înainte de plecare. *Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. –RO42765718
Licență de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design