O singura esenta, Esenta Sa

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

O singura Esenta …Esenta Sa

Exista o rugaciune atipica ce imi incalzeste Inima, ori de cate ori o citesc.
In acea rugaciune, un pasaj spune astfel: ‘Tata, Iti multumesc pentru darul care ma face sa primesc cele o suta de mii de parfumuri ale acestei lumi. Permite-mi sa imi amintesc Esenta Ta la fiecare inspiratie a sufletului meu’…

Inca de atunci, de cand aceasta rugaciune a patruns in viata mea, m-am intrebat …oare voi avea ocazia sa simt toate acele o suta de mii de parfumuri ale lumii acesteia? Oare voi face eu tot ce imi sta in putinta sa caut, sa descopar si apoi sa ma bucur din plin de fiecare dintre aceste o suta de mii de parfumuri ale Esentei Sale?

……

In urma cu doua luni, atunci cand am calatorit in Grecia, pregatindu-mi calea pentru calatoriile de suflet si de vindecare la Sfantul Nectarie, am ajuns total intamplator, la o manastire pe care nu planificasem sa o vizitez, in fata moastelor unui sfant de care nu auzisem vreodata.

Stateam pe bancheta din spate a masinii ce urca pe dealul in varful caruia se afla Manastirea Egiptenilor din Grecia. Contemplam marea si albastrul ce parea ca se uneste cu cerul. Familia alaturi de care ma aflam, imi povesteau ca mergem la un sfant important pentru greci, ca o sa imi faca mult bine sa merg acolo.

Zambeam, contempland marea si abandonandu-ma in albastrul ei. Era o asa alinare sa pot fi acolo, privind acel peisaj, in acea perioada a vietii mele in care…totul durea in interior, desi prea putin lasam asta sa se vada in exterior.

Imi amintesc cum am intrat in curtea acelei micute manastiri si , in loc sa urmez familia minunata ce imi servea drept ghid in aceasta incursiune si sa intru direct in Biserica, am fost atrasa ca un magnet de cateva scari ce urcau intr-o mica grota.

Fara sa stau pe ganduri, m-am lasat purtata intr-acolo si am patruns in ceea ce intelegeam a fi chilia in care Sfantul Patapie si-a petrecut ultima parte a vietii si locul in care se afla, acum, sfintele sale moaste.

Uite…am sa fac lucrurile clare …eu prea putin am fost o persoana religioasa. Prea putin am rezonat cu instrumentele bisericesti pana in aceasta etapa a vietii. Cu toate astea, am permis ca pasii sa ma conduca acolo unde sunt chemata si astfel am ajuns sa ma aflu in prezenta moastelor mai multor sfinti, de o enorma greutate spirituala, intr-un timp extrem de scurt…si tot astfel m-am lasat purtata si in fata acestui …Sfant Parinte.

Am intrat in acea grota si am privit exact asa cum face un copil. Tacuta si curioasa. Am intrat fara asteptari, fara sa cer, fara sa imi doresc ceva. Am intrat pur si simplu. Imi amintesc ca am aprins o singura lumanare si, pentru prima data in aceasta viata, am aprins-o ‘pentru toti oamenii’ , fara sa mai rostesc nimic altceva. Era suficient.

In capatul acelei chiliute se afla racla in care trupul Sfantului Patapie este asezat. O racla simpla, umila si totusi, atat de plina…
M-am apropiat agale de ea, am privit indelung acel trup, acele vesminte ce acopereau trupul, acea mana descoperita, cu degetele sale alungite , libere si firave, neinsufletite dar care, cumva, imi erau hipnotizante. Am inchis ochii…in tacere absoluta am inchis ochii, dorindu-mi ca macar pentru o clipa totul in loc sa se opreasca, iar eu sa simt Liniste in loc de durere.

M-am asezat apoi in genunchi, sprijinindu-mi capul de acea racla.
Arareori am ingenunchiat intr-o Biserica. Parea ‘prea mult’ pentru felul meu de a fi. Insa, in fata acelui trup indumnezeit care, in viata sa, a purtat numele de Patapie, orice urma de trufie s-a disipat si intreaga mea fiinta a ingenunchiat atat de natural si in deplina smerenie.

As putea spune ca ceea ce am vazut, de indata ce am inchis ochii, a fost un vis, un rod al unei clipe fugitive in care probabil ca am adormit. Insa…daca as spune asa ceva, intreaga Magie s-ar spulbera si eu as inceta sa servesc Adevarului, asa cum am ales de ceva vreme sa o fac.

Sub pleopele mele inchise, intr-o umila chiliuta, un mic batranel cocosat si adus de poverile vietii, s-a apropiat de mine si m-a poftit la masa. Am acceptat sa vin mai aproape si sa ma asez la masuta lui. Batranelul acesta, cu manutele sale fine, cu degetele sale alungite, libere si firave, mi-a intins un castronel, in care tocmai turnase doua polonice …albe…

Am luat intre palme castronelul si am privit inauntrul sau, neintelegand ce este de fapt acolo, de parca acea mancare nu avea consistenta , cu toate ca acel castronel se simtea a fi plin.

– Ce imi dai sa mananc, bunicule? am intrebat eu….
– Miros, copila! A raspuns el. Iti dau sa mananci Miros!

Imi amintesc foarte limpede ca paream sa inteleg pe deplin ceea ce tocmai auzisem si , in gratitudinea mea, am sorbit intregul miros din acel castronel.

– Vezi tu, copila, mi-a spus batranelul de indata ce am terminat de sorbit totul, tu ai facut curat in camera Sufletului tau. Ai deschis ferestrele larg, ai aerisit si ai adus si trandafiri. Dar, mai era ceva ce iti lipsea! Mirosul. Parfumul. Esenta!

Am deschis dintr-o data ochii, ca si cand cineva m-ar fi tras afara sau m-ar fi adus inapoi in trup si …la primul meu inspir …..am simtit….in trup…in mine…pretutindeni…MIROSUL!
Am tras adanc, adanc, adanc in piept acel miros…Am stiut chiar atunci ca este mirosul MIRULUI de Moaste …

Ca si cand toate, dar absolut toate florile din lume erau adunate chiar acolo, inauntrul acelei racle si dintr-acolo imprastiau de jur imprejur, un parfum cum niciodata, vreodata, nu ar putea fi descris, pictat sau cantat!

Pentru o clipita am simtit in narile mele o esenta cum nu a fost vreodata. Iar acea esenta m-a patruns…mi-a inmiresmit inauntrul…

Am deschis ochii larg si am inceput, aproape ca intr-o disperare, sa miros racla si in jurul ei, sa merg de la un capat la altul ca sa descopar sursa de emanatie si sa mai trag in piept , inca o data, acea briza celesta. Insa Mirosul a disparut spontan, la fel de brusc cum a aparut.

Mi-a parut rau si lacrimile se ingramadeau sa curga pe obrajii mei. Am inteles insa ca ar fi fost cu neputinta sa caut mental un dar ce poate fi atins doar atunci cand te ridici dincolo de bariera vazutului si alegi sa te abandonezi, sa te scufunzi cu totul in abisul nevazutului.

Am simtit mirosul Moastelor. Acel mitic ‘miros de mir’. L-am inspirat in mine. L-am mancat. Mi-a fost servit intr-un castronas. L-am baut. L-am integrat. Cu el mi-am inmiresmat trandafirii sufletului si am parfumat cu Esenta camera inimii Mele…odaia Sufletului meu…

Este cu neputinta sa pot uita acel miros. Si de fiecare data cand vorbesc despre el, repet acelasi si aceleasi lucru: imagineaza-ti cum toate, dar absolut toate florile acestei lumi sunt adunate intr-o singura racla si de acolo iese, precum un fuior, parfumul lor. Toate esentele intr-una singura…

Cele o suta de mii de parfumuri ale acestei lumi reduse la o singura Esenta.
Esenta SA…

Pe 20 mai organizez si calauzesc o calatorie de suflet. O calatorie pe care am numit-o Vindecarea Sufletului – Soul Healing. Voi reconstitui propriul meu pelerinaj in Grecia, drumul propriei mele vindecari sufletesti, dar de data aceasta o voi face pentru alte sufletele.

Voi fi calauza, prietena, sustinatoare de proces si cititoare de aura pentru Sufletele calatoare ce vor auzi chemarea mea, dorinta mea de a-I duce acolo unde eu insami mi-am intins aripile si am Inviat!

Vindecarea Sufletului – Soul Healing
20 mai – 24 mai 2023

Grecia – Atena, insula Eghina, Loutraki

SoulHealing

Locuri limitate
Inscrieri la Rebirth Anahata Travel&Wellbeing, 0737.313.183

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design