Pantec de Iubire Bulgaria

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

EARTH WOMB

Retreat de Liniste, Bulgaria

13 Iulie – 16 Iulie 2023

WHEN EVERYTHING GETS COMPLICATED….JUST GO BACK TO THE BASICS!
Pantecul nostru poarta samanta Creatiei si a Iubirii. Din Pantec se naste Viata si tot de acolo se nasc in lume lucrurile cu adevarat frumoase: opere de arte, opere literare, melodii care iti raman in amintire. Darul meu este acela de a crea calatorii menite sa se transforme in povesti. Astfel, in aceasta vibratie a unui Pantec trezit, am nutrit dorinta launtrica de a aduce in manifestare un Retreat al Linistii. O calatorie plina de tihna, zambet cald, prietenie sincere, deschidere larga a inimii, catre o zona mai putin explorata de noi si totusi, atat de primitoare: sudul Bulgariei.
Giuvarul acestei calatorii este the Earth’s Womb – Pantecul Pamantului , impresionanta pestera cu forma de Uter femininin in care, in timpul zilei, razele soarelui patrund intr-un singur fascicol, simuland actul de Creatie.
O calatorie retreat de Re-conectare cu Linistea, Profunzimea, Caldura Pantecului.

Itinerariu

Ziua 1 – plecare matinala cu autocarul din Bucuresti catre Valea Trandafirilor. Vizita manastirea Shipka si oprire scurta in Kazanlak – capitala Vaii Trandafirilor – Muzeul Uleiurilor Esentiale, Parcul Rozelor, zona centrala a orasului, shopping produse pe baza de trandafir. Vizita mormintelor tracice de la Schushmanets. Descoperim aici cultura tracilor, precum si detalii despre cultul Soarelui si al Zeitei Mama. Innoptam in Glavatarski, pe malul lacului Kardzali, vila privata de lux.

Ziua 2 – servire mic dejun si plecare matinala catre pestera Utroba , drumetie 1-2h, grad usor, pe alocuri mediu de dificultate. Vizitam Utroba – cunoscuta ca si Pestera Pantecului si Sanctuar tracic. Petrecem cateva ceasuri in acea energie plina de iubire si abundenta a Mamei Pamant. Grounding, re-connecting with Mother Earth, breathing techniques, slow down – ghidate de Alexandra Anahata. Revenim in Glavatarski. Odihna si timp liber. Innoptare in Glavatarski, vila privata de lux.

Ziua 3 – servire mic dejun, timp liber sau plimbare optionala cu barca pe lacul Kardzali. Vizitam Perperikon – orasul antic al tracilor si situl geologic Nunta Rocilor – The Weeding Stones, o adevarata podoaba a naturii. Transfer catre Pamporovo, statiune montana de renume in Bulgaria. Innoptare in Pamporovo.

Ziua 4 – servire mic dejun, timp liber pentru odihna si relaxare, plimbare prin statiunea Pamporovo. In a doua parte a zilei preluare grup si transfer catre Veliko Tarnovo. Walking tour la ceas de seara prin fermecatorul si vibrantul orasel Veliko Tarnovo. Innoptare in Veliko.

Ziua 5 – servire mic dejun si preluare grup. Vizita Cascada Kaya Bunar, complex etnografic Etara din Gabrovo si, in drum spre casa, oprire la Bisericile rupestre din Ivanovo si Manastirea Basarbov (Dimitrie cel Nou). Revenire seara inapoi in Bucuresti.

TARIF 330 € / Persoana

Servicii incluse:

 • transfer autocar, sofer calificat Bucuresti – Bulgaria &retur
 • 2 nopti cazare cu mic dejun vila privata de lux
 • 2 nopti cazare hoteluri 3* Pamporovo si Veliko Tarnovo, mic dejun inclus
 • Drumetie Utroba Cave
 • Calauza de grup – Alexandra Anahata (organizare, program turistic, asistenta turistica permanenta si abordare holistica, inner re-connect, slow down meditations, breathing techniques, wellbeing approach)
 • Vizita obiective turistice (taxele de intrare sunt excluse)

Servicii neincluse:

mesele de pranz si cina
intrari obiective turistice (aproximativ 20-25€)
alte servicii nelistate

Modalitate plata:

40% avans la momentul semnarii contractului
Rest de plata cu pana la 10 zile inainte de plecare
*Tariful poate suferi modificari, pe masura ce data de calatorie se apropie.

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design