Red Sea City Break

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Red Sea City Break

Un scurt city break de 4 zile la malul Mării Roșii, în Iordania

22 Octombrie – 26 Octombrie 2023

Uneori tot ce avem de făcut este să ne deconectăm de tot și de toate. Să ne detașăm de ceea ce ne ține pe loc și să fugim în lume!

Malul Mării Roșii este un loc cu adevărat biblic, nu doar din punct de vedere istoric, ci mai degrabă prin prisma felului în care acționează asupra întregului tău organism, deși, aparent, nimic deosebit pare să nu aibă loc. Și totuși…dincolo de cortină, aceste locuri deosebite ale Orientului Mijlociu aduc o relaxare profundă, vindecătoare, regeneratoare. De la apele ce ascund corali, la tainele deșertului iordanian, acest city break îți va aduce relaxarea , dar și adrenalina de care ai nevoie spre final de an.

Itinerariu

Ziua 1: sosire în Amman, meet&assist aeroport, formalități vamale. Preluare grup și transfer către Aqaba. Vizită opțională Petra , a 7-a minune a Lumii Moderne, un oraș Trandafiriu, săpat în gresii roșii, de o frumusețe marcantă. Vom parcurge un traseu scurt de 2-3h, ce va cuprinde cele mai importante atracții ale sitului arheologic. Continuare drum către Aqaba. Plimbare la malul Mării Roșii,  cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 2: servire mic dejun și explorare Aqaba, singurul oraș port iordanian al Mării Roșii, locul în care cel de-al doilea recif din lume ca și mărime poate fi admirat și explorat. Aqaba este unul dintre cele mai energetice locuri din Orient. Magia străduțelor pline de magazine de suveniruri, deliciile gastronomice, ospitalitatea și farmecul localnicilor fac din Aqaba un loc în care simți să revii din nou și din nou. Intrare opțională la beach club privat în Aqaba – beach party, karaoke party, volleyball pe plajă, yoga la malul mării, foc de tabără pe plajă, meditații, grounding techniques, high vibes. Alternativ călătorii pot petrece ziua luând lecții de scuba diving, o experiență memorabilă! Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 3: servire mic dejun, zi liberă pentru relaxare în Aqaba, la malul Mării. Fie că vei alege să explorezi bazarul plin de condimente, arome, textile, fie că vei alege să petreci ziua pe domeniul plajei private din Aqaba, relaxarea, starea de bine, destinderea îți este garantată. Croazieră opțională pe Marea Roșie cu durata între 2 și 4h, în funcție de opțiunea aleasă, cu sesiune de snorkeling pentru explorarea recifului de corali. Alternativ călătorii pot opta pentru o a doua sesiune de scuba diving, de data aceasta o trecere la un nivel superior! Petrecere nocturnă, plimbare sub lumina lunii pe plajă, cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 4: servire mic dejun, zi dedicată odihnei și regenerării la nivel de trup, minte și suflet. Iar în cazul în care marea a devenit suficientă, vă invităm într-o excursie opțională remarcantă în fermecătorul deșert al Orientului de Vest – Deșertul Wadi Rum, cunoscut și sub numele de The Valley of the Moon – Valea Lunii! Mega Deep Dive în deșert,  o zi întreagă petrecută în ritmuri beduine, explorând tainele deșertului și zonele sale pline de legende și misticism. Descoperim zone de o frumusețe copleșitoare ale deșertului, ne dăm cu placa pe dunele de nisip, ne împământăm și ne conectăm cu ferocitatea înflăcărată a deșertului. După amiaza, revenire în Aqaba și timp liber pentru explorare și shopping. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 5: transfer către capitala Amman, retur către România.

 

TARIF 430$ / persoană + bilete de avion

Servicii incluse:

 • Întâmpinare la aeroport, asistență obținere viză
 • Taxă viză acces Iordania (56$/pers) inclusă
 • Transferuri private microbuz 3* dotat A/C
 • 4 nopți cazare (hotel 4*)
 • mic dejun inclus
 • Walking tour Aqaba
 • Călăuză de grup Alexandra Anahata, ce va fi în permanență alături de călători asigurând menținerea unei atmosfere calde, prietenoase. Grijă și atenție față de fiecare turist în parte, asistență suplimentară în cazul celor ce nu cunosc limba engleză și au nevoie de suport în a comunica local.
 • Asistență turistică permanentă oferită de ghizi turistici/beduini colaboratori locali.

Servicii neincluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Iordania & retur, pachet basic (fără bagaj de cală): tarif de la 140$/persoană (tariful se majorează pe măsură ce data de călătorie se apropie)
 • Mesele de prânz și cină
 • Tips-uri locale: 40$ / persoană (se achită local)
 • Asigurare medicală
 • Alte servicii nelistate
 • Excursii opționale extra: croazieră pe Marea Roșie 2-4h (35-55$/persoană), 1-2 days entrance beach club privat la malul Mării Roșii (de la 15$/pers/zi), Mega Deep Dive în deșert 4h, vânătoare de stele la miezul nopții, petrecere beduină, plimbare cu cămila (de la 55$/persoană – în funcție de numărul de participanți), zbor cu balonul cu aer cald în deșert (de la 80$/persoană – în funcție de numărul de participanți), bilet de acces Petra (100$/persoană).

Modalitate de plată:

30% avans la momentul semnării contractului.
Rest de plată cu până la 10 zile înainte de plecare.
Tariful poate suferi majorări de preț, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

Mențiuni suplimentare:

Călătoria va avea loc cu un grup de minim 10 persoane. În cazul în care grupul va însuma sub 10 participanți agenția își rezervă dreptul fie de a modifica data de călătorie, fie de a majora tariful de călătorie în cazul în care participanții agrează acest aspect în detrimentul schimbării datei de călătorie.

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design