Retreat Anahata pentru copii

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Anahata Retreat pentru Copii

retreat special creat pentru copii

 

20 august – 25 august 2023

 

Ai privit cerul astăzi, copile? Ai lăsat Soarele să te atingă? Mai ții minte cum se simte cânt talpa ți se lipește de Pământ și parcă simți pulsul firelor de iarbă cum te gâdilă ușurel? Retreat Anahata este un proiect de Inimă început în 2022 și menit să re-aducă în memoria și atenția copiilor de orice vârstă acea bucurie curată de a fi în natură, de a socializa, de a reveni la starea de naturalețe și de a face o bine meritată pauză de la tot ceea ce înseamnă artificial, urban, toxic, virtual.

Reanimăm inima, jucăușenia, bucuria de a călători împreună, de a ne duce zilele în simplitate, de a explora și descoperi lucruri noi și frumusețea pură a naturii!

Itinerariu

Ziua 1: întâlnire și preluare grup de copii. Începem traseul traversând munții Carpați pentru a ajunge în Transilvania. Povestim despre formarea Pământului, munților, ne scăldăm în ape limpezi, ne distrăm și explorăm locuri puțin știute. La ceas de seară sosim la pensiune, servim cină și ne odihnim.

Ziua 2: servire mic dejun, relaxare pe iarba dulce a munților Apuseni. Drumeție ușoară, voie bună, timp liber la piscină, jocuri, socializare, bucurie pură! Servim mesele de prânz și cină la pensiune. Înnoptare la aceeasi pensiune.

Ziua 3: servire mic dejun. Tihnă. Tăcere. Ascultare. Învățăm să ne interiorizăm, să ne ascultăm nevoile interioare. Vorbim despre ceea ce simțim, apoi ne dăm voie să rândem, să glumim, să alergăm. Ateliere de creație în natură. Servim mesele de prânz și cină la pensiune. Înnoptare la aceeasi pensiune.

Ziua 4:  servire mic dejun. În această zi vizităm obiective turistice naturale locale, descoperim geografia locului și aspecte atât de interesante despre țara noastră încât , la sfârșitul acestei zile inima vă va bate tare de fericire că sunteți aici și că trăiți pe aceste meleaguri binecuvântate! Servim mesele de prânz și cină la pensiune. Înnoptare la aceeasi pensiune.

Ziua 5: servire mic dejun, drumeție ușoară. Ateliere de socializare, creație. Multă joacă împreună, timp liber la piscină, mers cu tălpile goale pe pământul răcoritor. Dăm voie creativității și imaginației să își facă de cap. Copii vor avea ocazia să propună jocuri, să ghideze jocurile, să improvizeze, să se simtă stăpâni pe sine! Servim mesele de prânz și cină la pensiune. Înnoptare la aceeasi pensiune.

Ziua 6: servire mic dejun și apoi pornim la drum înapoi spre casă. Vizităm obiective turistice superbe în drumul nostru și ne îmbogățim cunoașterea cu încă o serie de informații prețioase! Ajungem înapoi acasă la ceas de seară.

 

TARIF 1300 lei / copil

 

Servicii incluse:

 • Întâmpinare grup, preluare
 • 5 nopți de cazare pensiune 3*, deosebit de curată și bine cotată, cazare în camere duble, triple, cvadruple
 • pensiune completă – 3 mese/zi, mâncare sănătoasă, curată, bucătar local, produse proaspete provenite majoritar din surse locale
 • acces piscină interioare pensiune
 • drumeții ușoare, ghidaj obiective turistice
 • un disco party pe care cu mare greutate îl vei putea uita!
 • foc de tabără
 • Călăuză de grup Alexandra Anahata, ce va fi în permanență alături de copii ghidând, susținând lecții de geografie aplicată și asigurând menținerea unei atmosfere calde, prietenoase. Grijă și atenție față de fiecare copil călător în parte
 • cadru didactic Elena Rodica, cu o experiență de peste 20 de ani în sistemul de învățămând, o doamnă profesor îndrăgită și plăcută de toți copiii

Servicii neincluse:

 • transport calificat cu autocarul – tarif între 300 și 400 lei/copil, în funcție de numărul de participanți
 • intrare obiective turistice locale, acolo unde este cazul
 • cheltuieli personale
 • alte servicii nelistatE

Obiective turistice în plan de vizitat: Peștera cu Cristale, Cheile Râmetea, Cheile Băniței, Ohaba Ponorului, Cascada Vârtop.

Preluare copii din Târgoviște, București, Craiova, Târgu Jiu , Hunedoara, Deva. La cerere grupuri de copii pot fi preluate și din alte localități din Muntenia și/sau Oltenia, contra cost.

 

Modalitate de plată:

300 LEI avans la momentul înscrierii. Avansul este nerambursabil.
Rest de plată cu până la 7 zile înainte de plecare.
Tariful poate suferi majorări de preț, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

Mențiuni suplimentare:

Retreat-ul va avea loc cu un grup de minim 10 persoane. În cazul în care grupul va însuma sub 10 participanți agenția își rezervă dreptul fie de a modifica data de călătorie, fie de a majora tariful de călătorie în cazul în care participanții agrează acest aspect în detrimentul schimbării datei de călătorie.

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design