Retreaturi Anahata

 

Iordania

Iordania este o destinație unică, cu o istorie bogată, peisaje naturale impresionante și o bucătărie delicioasă, astfel că merită să o vizitezi pentru o experiență culturală și turistică memorabilă.

Iordania & Egipt

Aceste două țări sunt pline de istorie și cultură. În Iordania, poți explora ruinele antice, cum ar fi Petra și Jerash, și vizita locuri sfinte, cum ar fi Muntele Nebo și Râul Iordanului. În Egipt, poți vedea vestigiile istorice.

Grecia

Grecia este o destinație turistică unică, plină de istorie și mitologie, cu peisaje uimitoare, plaje frumoase și o gastronomie delicioasă, astfel încât merită să o vizitezi pentru o experiență culturală și de un retreat de neuitat.

România

Țara noastră este o destinație turistică autentică și surprinzătoare, cu peisaje naturale impresionante, o istorie bogată și o cultură diversă, astfel încât merită să o redescoperim pentru a experimenta frumusețea și autenticitatea ei.

Bulgaria

Bulgaria este o destinație turistică surprinzătoare, cu o istorie bogată, peisaje naturale diverse și o gamă largă de atracții, astfel încât merită să o vizitezi pentru a descoperi frumusețea și autenticitatea acestei țări.

Experiențe

Ce spun călătorii Anahata

Luana Lavinia

Mă bucur că am fost printre primii care au avut ocazia să afle despre acest proiect. Vă recomand cu toată încrederea să apelați la serviciile Cristinei, fie că vorbim de pachete sau retreaturi.

Pentru că în momentul în care mergeți la un astfel de eveniment sau într-o călătorie inițiatică, aveți nevoie – și asta v-o spun în calitate de terapeut – de un om care să poată să gestioneze un grup, să poată să fie atent la energia care se formează și la evoluția fiecăruia în zilele pe care le parcurgeți împreună.

Este o mare responsabilitate și doar un om care lucrează mult cu el poate să facă asta… Ce pot să spun este că avem nevoie de Anahata, mai ales în perioada asta.

Îți mulțumim pentru toată dăruirea și implicarea și profesionalismul cu care faci lucrurile, așa încât și noi și familiile noastre să trăim în armonie.

Ion Popescu

Pentru mine, Anahata înseamnă prietenie, înseamnă iubire, înseamnă a călători cu inima deschisă. Asta este ceea ce am descoperit la călătoriile Anahata, care sunt despre relații, despre prietenie, despre conceptul de inimă deschisă.

Nu știam, nu auzisem de el până atunci, însă am rezonat foarte tare cu el. Este foarte important ca atunci când mergi într-o călătorie să fii cu inima deschisă și să fii primitor și iubitor de frumos și de tot ceea ce descoperi.

Mă bucur că am descoperit-o pe Anahata și abia aștept să ne reîntâlnim la o nouă călătorie împreună.

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design