România

Atenția pe Suflet! Peștera Polovragi

14 octombrie 2023

Ceea ce vedem este o parte mică din ceea ce Există!

O călătorie de 1 zi la Peștera Polovragi, cunoscută și sub numele de Peștera lui Zamolxe, în care vei gusta din plinătatea și bucuria vieții călătorind în stilul Anahata și în care vei avea parte de workshop on the road cu tema Atenția pe Suflet!

Retreat Anahata pentru copii

20 august – 25 august 2023

Ai privit cerul astăzi, copile? Ai lăsat Soarele să te atingă? Mai ții minte cum se simte cânt talpa ți se lipește de Pământ și parcă simți pulsul firelor de iarbă cum te gâdilă ușurel? Retreat Anahata este un proiect de Inimă început în 2022 și menit să re-aducă în memoria și atenția copiilor de orice vârstă acea bucurie curată de a fi în natură, de a socializa, de a reveni la starea de naturalețe și de a face o bine meritată pauză de la tot ceea ce înseamnă artificial, urban, toxic, virtual. Reanimăm inima, jucăușenia, bucuria de a călători împreună, de a ne duce zilele în simplitate, de a explora și descoperi lucruri noi și frumusețea pură a naturii!

Un retreat creat din Inimă pentru Inimi de copii!

Templul Narciselor

Șinca Veche

20 Mai 2023

Vino cu mine! Ia-ma de mana si lasa-ma sa te conduc intr-un templu. Un Templu al Dorintelor. Un loc al Ursitoarelor. Al ingemanarii energiilor celeste si telurice. Apoi lasa-ma sa te port la marginea unei paduri fermecate. Acolo unde narcisele cresc.

Roz Alpin

Munții Bucegi

12 Iunie / 17 Iunie 2023

 Si ce poate fi mai dulce si delicat decat a aduce frumosul unei privelisti montane inrozite in memoria mintii si a inimii tale? Roz Alpin este o calatorie de 1 zi in Muntii Bucegi, catre locurile ascunse unde trandafirul de munte, creste, o singura data pe an.

Ce spun călătorii Anahata

Luana Lavinia

Mă bucur că am fost printre primii care au avut ocazia să afle despre acest proiect. Vă recomand cu toată încrederea să apelați la serviciile Cristinei, fie că vorbim de pachete sau retreaturi.

Pentru că în momentul în care mergeți la un astfel de eveniment sau într-o călătorie inițiatică, aveți nevoie – și asta v-o spun în calitate de terapeut – de un om care să poată să gestioneze un grup, să poată să fie atent la energia care se formează și la evoluția fiecăruia în zilele pe care le parcurgeți împreună.

Este o mare responsabilitate și doar un om care lucrează mult cu el poate să facă asta… Ce pot să spun este că avem nevoie de Anahata, mai ales în perioada asta.

Îți mulțumim pentru toată dăruirea și implicarea și profesionalismul cu care faci lucrurile, așa încât și noi și familiile noastre să trăim în armonie.

Ion Popescu

Pentru mine, Anahata înseamnă prietenie, înseamnă iubire, înseamnă a călători cu inima deschisă. Asta este ceea ce am descoperit la călătoriile Anahata, care sunt despre relații, despre prietenie, despre conceptul de inimă deschisă.

Nu știam, nu auzisem de el până atunci, însă am rezonat foarte tare cu el. Este foarte important ca atunci când mergi într-o călătorie să fii cu inima deschisă și să fii primitor și iubitor de frumos și de tot ceea ce descoperi.

Mă bucur că am descoperit-o pe Anahata și abia aștept să ne reîntâlnim la o nouă călătorie împreună.

ACASĂ

DESPRE

RETREATURI ANAHATA

BLOG

CONTACT

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

+40 737 313 183

contact@rebirthanahata.com

@RebirthAnahata

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design