Scuba Diving Jordan Retreat

 REVELION ÎN DEȘERTUL WADI RUM  2024

Iordania

30 Decembrie – 01 Ianuarie 2024

 

Un Revelion UNIC, autentic, memorabil în fermecătorul deșert trandafiriu al lumii, Wadi Rum! Petreceri beduine, Galla Dinner 2024 cu muzică live, mâncăruri beduine alese, foc de artificii, plimbări în caravana de cămile, incursiuni în deșert, pe scurt , un Revelion imposibil de uitat!

 

Itinerariu

Ziua 1, 30 decembrie: Întâlnire la aeroportul Henri Coandă București la ora 04.00AM, zbor direct București – Amman. Formalități vamale, preluare grup și transfer către Wadi Rum. Opțional, turiștii pot opta pentru vizita situl arheologic Petra înainte de transferul în deșert. Sosire în Wadi Rum, deșertul trandafiriu al Terrei! Acomodare în camp turistic beduin, tent-uri standard 3* sau deluxe 4*. Cină tipic beduină, relaxare și …spectacol nocturn! Stargazing (vânătoare de stele) la miezul nopții, în condițiile unui cer senin. Înnoptare în camp.

Ziua 2, 31 decembrie: trezire matinală pentru o plimbare în caravana de cămile la răsărit de soare! Revenire în camp, servire mic dejun, relaxare. La orele amiezii excursie opțională Mega Deep Dive into the Desert , o splendidă incursiune de 5 ore în deșert, cu prânz inclus! Explorăm sălbăticia deșertului, descoperim tainele deșertului, facem sandboarding pe dunele de nisip și avem parte de multe alte surprize! Revenire în camp, contemplare apus de soare în deșert, odihnă. La ceas de seară dăm startul petrecerii beduine de Revelion! Mâncăruri alese, miel împănat gătit la nisip, dansuri beduine, mix muzică orientală și contemporană, foc de artificii. Bine ai venit 2024 în ritmuri beduine! Înnoptare în camp.

Ziua 3, 01 ianuarie: trezire târzie, servire mic dejun, odihnă, relaxare. În jurul orelor 14.00 preluare grup și transfer către Amman. În cazul în care grupul va dori, preluarea se va putea face la ora 12.00 și înainte de dropp off-ul la aeroport vizităm Madaba – orașul mozaicurilor sau Mount Nebo – muntele unde lui Moise i s-a arătat Tărâmul Făgăduinței. Ora 19.30 PM – zbor retur înapoi în România.

 

Opțional turiștii pot opta pentru prelungirea șederii în Iordania prin pachetul AFTER PARTY REVELION – încă 6 zile de relaxare, odihnă și explorarea celor mai frumoase locuri din sudul Iordaniei! Detalii mai jos!

 

OFERTĂ PROMO 20% discount până la 05.12.2023

266 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

325 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

TARIFE STANDARD DUPĂ 05.12.2023

320 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 3*

406 Euro / persoană + bilet de avion – cazare camp tent 4*

 

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 2 nopți extra cazare în deșert, în camp turistic beduin
 • pensiune completă: mic dejun, prânz, cină
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata, ghizi locali
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • STARGAZING LA MIEZUL NOPȚII!
 • CAMEL RIDE LA RĂSĂRIT!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update la 20.11.2023:  150 euro/persoană round way, bagaj basic)
– tips-uri locale (20E/pers)
– Galla dinner noaptea de Revelion (60E/pers)
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– vizită Petra (120E/persoană)
– Mega Deep Dive in the Dessert (55E/persoană)
– zbor opțional cu balonul cu aer cald deasupra deșertului (de la 160E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plata cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe măsură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

AFTER PARTY REVELION 2024

Încă 6 zile de relaxare după Revelion la Malul Mării Roșii

Iordania

01 Ianuarie – 06 Ianuarie 2024

 

După 2 zile intense și petrecerea Revelionului în mistictul, fermecătorul, arzătorul deșert Wadi Rum, adăugam 6 zile de relaxare , refacere, integrare la malul Mării Roșii, în Aqaba , vibrantul oraș port Iordaniei situat în Golful Mării Roșii. De ce aici? Pentru că temperatura plăcută de primăvară și ocazia de a face snorkeling sau scuba diving sunt ingredientul magic sunt condimentele care vor da gust începerii noului tău an!

 

Itinerariu

Ziua 3, 01 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare opțională cu cămilă sau plimbare opțională cu balonul cu aer cald. Servire prânz, după amiază odihnă. Înnoptare și cină în camp.

Ziua 4, 02 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. La amiază transfer către Aqaba. Check – in hotel, odihnă, timp liber.

Ziua 5, 03 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Excursie opțională pe Mare cu prânz inclus, boat disco party, opriri pentru snorkeling. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină, special after party la hotel!

Ziua 6, 04 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Plimbare prin Aqaba, descoperirea orașului, bazarului, tradițiilor locale. Experiențe locale, blend-in, food street. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver sau zi de relaxare pe plaja privată, la malul Mării.  Tur de seară în Aqaba, degustări delicii locale!

Ziua 7, 05 ianuarie: servire mic dejun, odihnă, relaxare. Vizită moschei locale, descoperirea culturii islamice și a obiectivelor istorice. Vizită opțională Aquarium Aqaba. Opțional lecții de scuba diving cu instructor acreditat și ocazia de a dobândi certificat internațional de scuba diver. Servire cină și un ultim special after party la hotel!

Ziua 8, 06 ianuarie: transfer matinal aeroport, retur România.

 

TARIFE PROMO

290 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4*

360 Euro / persoană + bilet de avion retur – cazare hotel 4+*

 prețul biletului de avion se calculează separat și depinde de fluctuația tarifară a companiei aeriene

 

Servicii incluse:

 • 1 noapte extra cazare în deșert, în camp , cu cină inclusă
 • 4 nopți cazare în Aqaba hotel 4* sau 4+* cu mic dejun inclus
 • regim mese: 1 cină + 6 mic dejun
 • Transferuri private vehicule 3* dotate A/C
 • Meet&greet, viză Iordania
 • însoțitor grup Alexandra Anahata
 • surprize în stilul Anahata!

BONUS

 • NIGHT WALKING TUR CU ALEXANDRA, DEGUSTĂRI DELICII GASTRONOMICE LOCALE!

Servicii neincluse:

– bilete de avion (preț update retur la 20.11.2023:  50 euro/persoană AMM-OTP, bagaj basic)
– mesele de prânz și cină
– asigurare medicală, alte servicii nelistate

 

Excursii optionale

– croazieră pe Marea Roșie (55E/persoană)
– Discover Scuba Diving (de la 60E/persoană/sesiune)
– beach club entry (18E/persoană)

Modalitate plată:

40% avans la momentul semnarii contractului.
Rest de plată cu maxim 10 zile inainte de plecare.

Note informative:

Tariful poate suferi modificări, pe masură ce data de călătorie se apropie.
Grup minim de călătorie 12 persoane.

 

REBIRTH ANAHATA TRAVEL & WELLBEING

S.C. ANAHATA ALMI TRAVEL S.R.L.
AUT. J15/662/2020; C.U.I. – RO42765718
Licenta de turism nr. 2302/04.09.2020
Telefon: 0737313183
Email: anahataalmitravel@gmail.com
Website: www.rebirthanahata.com

Scuba Diving Jordan Retreat

Retreat subacvatic de 4 zile, în paradisul recifului de corali al Mării Roșii

22 Octombrie – 26 Octombrie 2023

 

Malul Mării Roșii este un loc cu adevărat biblic, nu doar din punct de vedere istoric, ci mai degrabă prin prisma felului în care acționează asupra întregului tău organism, deși, aparent, nimic deosebit pare să nu aibă loc. Și totuși…dincolo de cortină, aceste locuri deosebite ale Orientului Mijlociu aduc o relaxare profundă, vindecătoare, regeneratoare. 

Apele Mării Roșii găzduiesc al doilea recif din lume, așadar spectacolul subacvativ este impactant pentru orice pereche de ochi dornici să descopere frumusețea lumii, în toate formele sale! Să înveți să faci scuba diving în Aqaba, Iordania înseamnă pur și simplu Împuternicire, viață, entuziasm și magie! Și asta pentru că sub ape, prea puțin contează cine ești, cum ești, ce faci. Tot ceea ce contează este să Respiri și să te bucuri cu toată ființa ta de ceea ce trăiești!

Un retreat inedit în care vei învăța o lege simplă: Pentru a avea ceva ce nu ai mai avut, este necesar să faci ceva ce nu ai mai făcut! Ceea ce te vei descoperi la final de drum , cel mai probabil îți va depăși orice așteptare!

Itinerariu

Ziua 1: sosire în Amman, meet&assist aeroport, formalități vamale. Preluare grup și transfer către Aqaba. Vizită opțională Petra , a 7-a minune a Lumii Moderne, un oraș Trandafiriu, săpat în gresii roșii, de o frumusețe marcantă. Vom parcurge un traseu scurt de 2-3h, ce va cuprinde cele mai importante atracții ale sitului arheologic. Continuare drum către Aqaba. Plimbare la malul Mării Roșii,  cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 2: servire mic dejun și transfer către beach club privat Aqaba, unde sesiunile de relaxare pe plaja, urmate de lecții de predare în care bazele tehnicii de scuba diving vor fi bine puse. Prima sesiune scuba diving va avea loc în piscină sau în apele de la mal al mării. Seriozitate, adrenalină, entuziasm, instructori acreditați internațional și  generos de multă atenție și voie bună vor fi ingredientele acestui început de experiență subacvatică!  La finalul sesiunii, beach party, karaoke party, volleyball pe plajă, yoga la malul mării, foc de tabără pe plajă, meditații, grounding techniques, high vibes. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 3: servire mic dejun și transfer către beach club privat Aqaba. Sesiunea numărul 2 de scuba diving vă va duce cu un pas mai aproape de magia pătrunderii fără pic de teamă în regatul coralilor! De la scufundare la mal veți ajunge să vă scufundați la 8, 10 metri adâncime și pas cu pas veți deprinde această nouă tehnică , ce vă va demonstra că Puterea se află întotdeauna în interior, în tine însăți! A doua parte a zilei o vom petrece în Aqaba, unul dintre cele mai energetice locuri din Orient. Magia străduțelor pline de magazine de suveniruri, deliciile gastronomice, ospitalitatea și farmecul localnicilor fac din Aqaba un loc în care simți să revii din nou și din nou. Cină și înnoptare în Aqaba.

Ziua 4: servire mic dejun și transfer către beach club privat Aqaba. În această zi veți avea parte de cea mai palpitantă lecție de scuba diving, una care vă va propulsa în rangul de scufundător acreditat. Din acest moment veți avea dreptul să faceți scuba diving oriunde în această lume! Veți intra cu totul în lumea recifului de corali din Aqaba, unde pești de toate formele și culorile vor înota de jur împrejur! Veți ajunge să măestriți cu succes o noua abilitate, aceea de a vă scufunda sub ape, dar și o nouă putere, aceea de a pătrunde în profunzimile curajului interior! La apus de soare ne vom relaxa în jurul focului de tabără aprins pe plajă și vom aprinde flacără unei petreceri autentice chiar acolo, la malul mării! Dinner and wild night party, înnoptare în Aqaba.

Ziua 5: transfer către capitala Amman, retur către România.

 

TARIF 430$ / persoană + bilete de avion + sesiuni de scubadiving

Servicii incluse:

 • Întâmpinare la aeroport, asistență obținere viză
 • Taxă viză acces Iordania (56$/pers) inclusă
 • Transferuri private microbuz 3* dotat A/C
 • 4 nopți cazare (hotel 4*)
 • mic dejun inclus
 • Walking tour Aqaba
 • Călăuză de grup Alexandra Anahata, ce va fi în permanență alături de călători asigurând menținerea unei atmosfere calde, prietenoase. Grijă și atenție față de fiecare turist în parte, asistență suplimentară în cazul celor ce nu cunosc limba engleză și au nevoie de suport în a comunica local.
 • Asistență turistică permanentă oferită de ghizi turistici/beduini colaboratori locali

  Servicii neincluse:

  • Bilet de avion Bucuresti – Iordania & retur, pachet basic (fără bagaj de cală): tarif de la 120$/persoană (tariful se majorează pe măsură ce data de călătorie se apropie)
  • Mesele de prânz și cină
  • Tips-uri locale: 40$ / persoană (se achită local)
  • Asigurare medicală
  • Alte servicii nelistate
  • Lecții de scuba diving, instructor acreditat
  • Excursii opționale: croazieră pe Marea Roșie 2-4h (35-55$/persoană cu prânz inclus), 1-2 days entrance beach club privat la malul Mării Roșii (18$/pers/zi), Mega Deep Dive în deșert 4h, vânătoare de stele la miezul nopții, petrecere beduină, plimbare cu cămila (de la 55$/persoană – în funcție de numărul de participanți), zbor cu balonul cu aer cald în deșert (de la 80$/persoană – în funcție de numărul de participanți), bilet de acces Petra (85$/persoană).

  SCUBA DIVING în centru scufundari PADI 5* avizat – situat în Parcul Marinei Naționale, în cadrul rezervației naturale de corali!

   

  DESCOPERĂ MAGIA SCUBA DIVING-ULUI ÎN MAREA ROȘIE

  Pachet Discover Scuba Diving , try-dive – program pentru începători – lecții cu instructor acreditat , scufundare la țărm și intrare 1 zi pe domeniul beach club-ului privat din Aqaba: 1 scufundare 50Jod/persoană sau 2 scufundări 80Jod/persoană 

  Programe extra SCUBA oferite de centrul Padi:

  • Open Water Diver
  • Dive Master
  • Instructor Scuba

   

  Modalitate de plată:

  30% avans la momentul semnării contractului.
  Rest de plată cu până la 10 zile înainte de plecare.
  Tariful poate suferi majorări de preț, pe măsură ce data de călătorie se apropie.

  Mențiuni suplimentare:

  Călătoria va avea loc cu un grup de minim 10 persoane. În cazul în care grupul va însuma sub 10 participanți agenția își rezervă dreptul fie de a modifica data de călătorie, fie de a majora tariful de călătorie în cazul în care participanții agrează acest aspect în detrimentul schimbării datei de călătorie.

  ACASĂ

  DESPRE

  RETREATURI ANAHATA

  BLOG

  CONTACT

  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  +40 737 313 183

  contact@rebirthanahata.com

  @RebirthAnahata

  Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design